Afdichtingsmateriaal

Voor het juiste afdichtingsmateriaal gaat u naar Hermes Isolatiesysteembouw B.V. Wij zijn al sinds 193 actief in de markt voor dak- en geveloplossingen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen en zijn we distributeur van het volledige ISOPAN assortiment in Nederland.

Het juiste afdichtingsmateriaal


Als afdichtingsmateriaal kunt u kiezen voor PIR wandpanelen. Deze zijn in constructie, maatvoering en uiterlijk gelijk aan de PUR panelen. Andere eigenschappen zijn:

  • Een hoge isolerende functie
  • Een hoge brandvertragende en brandwerende functie
  • Leverbaar in diverse oppervlaktebehandelingen
  • Verkrijgbaar in diverse coatings;

Wanneer er aan de panelen geen hoge akoestische eisen worden gesteld zijn de toepassingsmogelijkheden van de panelen zijn gelijk aan die van mineraalwol panelen. Zou u hierover graag meer informatie ontvangen dan voorzien wij u graag van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

Meer informatie en contact


U kunt voor meer informatie over het juiste afdichtingsmateriaal vrijblijvend contact met ons opnemen door even te bellen met het telefoonnummer: 0162 429 805. Wilt u meer weten over de service die wij aanbieden dan staan wij u ook graag te woord. Oriënteer acties zodat u altijd op de hoogte bent van onze laatste aanbiedingen.

N

Flexibele en snelle levering

N

Complete pakketten

N

Deskundig en betrouwbaar advies

N

Service en kwaliteit

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Koopvaardijweg 38 4906 CV Oosterhout

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This