Italpannelli dakpanelen

Hellende daken

Penta dakpaneel

Een zelfdragend dubbel stalen dakpaneel geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met polyurethaan schuim (PUR) of polyisocyanuraat (PIR), met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes PIR/PUR isolatiekern.

Bekijk hier de technische specificaties.

Penta W dakpaneel

Een zelfdragend dubbel stalen dakpaneel geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met een exclusieve isolatielaag gemaakt van mineraalwolvezels, met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes mineraalwol isolatiekern, speciaal voor brandwerendheid

Bekijk hier de technische specificaties.

Penta WA dakpaneel

Een zelfdragend dubbel stalen dakpaneel, met aan de binnenzijde geperforeerd plaatstaal, geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met een exclusieve isolatielaag gemaakt van mineraalwolvezels, met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes mineraalwol isolatiekern, speciaal voor geluidsisolatie en geluidsabsorptie.

Bekijk hier de technische specificaties.

Mono 28

Een enkelvoudig stalen dakpaneel met profiel van 9 golven bekleed met 1 cm polyurethaan (pur), met transparante folie afgewerkt.  De dakplaten zijn een alternatief voor het vervangen van asbest platen (sanering moet vóór 2024 gerealiseerd zijn) en voor dakplaten waarbij de waterdichtheid verzekerd moet zijn maar de isolatie waarde gering kan zijn. De isolatie voorkomt condensvorming aan de onderzijde van het dak. Bij enkelvoudige stalen dakplaat zonder isolatie  is dit een probleem!

Bekijk hier de technische specificaties

Hellende en vlakke daken

Mono Penta Falda dakpaneel

Een zelfdragend enkelvoudig stalen dakpaneel, met aan de buitenzijde zijde een bitumen of aluminium laag, geschikt voor hellende en vlakke daken, geïsoleerd met een polyurethaan schuim (PUR) of polyisocyanuraat (PIR) isolatielaag, met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes PIR/PUR isolatiekern.

Bekijk hier de technische specificaties.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This