Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Isopan dakpanelen

Hellende daken

Isocop dakpaneel

Een zelfdragend dubbel stalen dakpaneel geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met polyurethaan schuim (PUR) of polyisocyanuraat (PIR), met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes isolatiekern.

Bekijk hier de technische specificaties.

Isogrecata dakpaneel

Een zelfdragende enkelwandige stalen dakpaneel geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met polyurethaan schuim (PUR) of polyisocyanuraat (PIR); de binnen beplating bestaat uit honderdelig reliëf aluminium. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes isolatiekern.

Bekijk hier de technische specificaties

Isofire dakpaneel

isofire-voorbeeld: Een zelfdragend dubbel stalen dakpaneel geschikt voor hellende daken, geïsoleerd met een exclusieve isolatielaag gemaakt van mineraalwolvezels, met een messing- en groef verbinding. Het paneel bestaat uit 5 ribben die een goede statische sterkte heeft. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes isolatiekern.

Bekijk hier de technische specificaties.

Hellende en vlakke daken

Isodeck Bit dakpaneel

Een dakpaneel dat bijzonder geschikt voor de constructie van platte of licht hellende daken, groene daken en daken met zonnepanelen, geïsoleerd met polyurethaan (PUR) of polyisocyanuraat (PIR) schuim. Het panel kenmerkt zich door een uitstekende afdichting. De buitenzijde heeft oppervlakte van dakleer. Het is voorbereid om een tweede laag dakleer aan te brengen.

Het dakleer beschikt over een hoge weerstand tegen UV-straling, hitte, statische en dynamische punctie, verwering en vervuiling en heeft een lange levensduur. Het paneel is ondersteboven geïnstalleerd (de geribbelde laag is de binnenzijde van het gebouw).

Voordelen:

  • Eenvoudige en economische oplossing
  • Licht gewicht door de asfaltlaag
  • Uitstekende weerstand tegen UV-straling.

Bekijk hier de technische specificaties.

Isodeck Synth dakpaneel

Een dakpaneel dat kan worden toegepast op elk type draagconstructie en biedt een grote veelzijdigheid door de lichtheid van het paneel en de snelheid van installatie. Dit paneel ontworpen voor de constructie van platte of licht hellende daken en kenmerkt zich door een uitstekende waterdichtheid en hoge thermische isolatie van polyurethaan (PUR) of polyisocyanuraat (PIR) schuim. De buitenzijde van het paneel heeft een kunststof PVC -laag.

De kunststoflaag is dimensioneel zeer stabiel en duurzaam en is ook bestand tegen UV-straling, hitte, statische en dynamische punctie, weersinvloeden, vervuiling en wortels. Het paneel is ondersteboven geïnstalleerd (de geribbelde laag is de binnenzijde van het gebouw).

Voordelen:

  • Een eenvoudige, veelzijdige, snelle en economische oplossing
  • De synthetische laag heeft een energieke uitstraling, die nog wordt versterkt met de Energy Plus® uitvoering
  • Maximale aansluiting met de Flag- Soprema Group systemen

Bekijk hier de technische specificaties.

Isodeck PVSteel dakpaneel

Een dakpaneel, speciaal ontworpen voor platte of licht hellende daken, dankzij de metalen PVC coating op de buitenbeplating, en voor klassieke daken met een extra geprofileerde beplating. Dankzij beide metalen bekledingen kenmerkt het paneel zich door een hoge mechanische weerstand. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Isodeck PVSteel is uitermate geschikt voor projecten met zowel hoge esthetische en architecturale kwaliteitseisen, evenals eisen op functionaliteit en duurzaamheid (hoge weerstand tegen het binnendringen van water en chemicaliën).

Isodeck PVSteel is een paneel met een metalen geprofileerde binnenplaat en een vlakke buitenplaat met een PVC coating. De isolerende kern kan worden gemaakt van polyurethaan (PUR), polyisocyanuraat (PIR) schuim of mineraalwol. Dankzij zijn dubbele beplating is het paneel heel goed bestand tegen statische en dynamische belastingen, afhankelijk van de breedte van de overspanningen. Het paneel wordt ondersteboven geïnstalleerd (de geribbelde laag is aan de binnenkant van het gebouw). Het paneel kan ook traditioneel geïnstalleerd worden met de geribbelde zijde aan de buitenkant en de PVC coating laag aan de binnenzijde van het gebouw.

Voordelen:

  • Een eenvoudige, veelzijdige, snelle en economische oplossing
  • De synthetische laag heeft een energieke uitstraling, die nog wordt versterkt met de Energy Plus®uitvoering
  • Maximale aansluiting met de Flag- Soprema Group systemen

Bekijk hier de technische specificaties.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This