Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Voor particulieren

Ontdek de creatieve toepassingen van Hermes Isolatiepanelen

Hermes Isolatiesysteembouw B.V. is vooral bekend als producent en leverancier van hoogwaardige sandwichpanelen voor bouwprofessionals. Maar ook particulieren kunnen voor hun bouw-, renovatie- of klusproject bij ons terecht. Met sandwichpanelen is namelijk meer mogelijk dan alleen het bekleden van wanden en daken. Veel meer zelfs. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij vertellen u graag meer over de vele toepassingsmogelijkheden van onze panelen. Zodat u vervolgens met nieuwe ideeën en inspiratie aan de slag kunt.

Wat betreft de creatieve toepassing van sandwichpanelen in en om uw huis, lichten we hier alvast een tipje van de sluier op. Het bouwen van een carport, tuinhuisje of tuinkantoor op basis van sandwichpanelen is misschien nog niet direct een innovatieve gedachte. Maar heeft u er ooit wel eens aan gedacht om een zwembad in uw tuin aan te leggen? En de bak van het zwembad te maken van sandwichpanelen? Of om een opvallende, strakke tuinschutting met ons blinde bevestigingssysteem of liever een schutting in een combinatie van betonpalen en sandwichpanelen? En zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Heeft u een idee? Hermes Isolatiesysteembouw B.V. denkt graag met u mee over de uitvoering.

Vervang uw asbestdaken

Bent u er aan toe om uw asbestdaken van uw garage, tuinhuis en/of schuur te vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk voor onze dakpanelen op de pagina over asbestsanering.

Projecten

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This