Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Voor staalbouwbedrijven

Compleet assortiment sandwichpanelen voor buiten en binnen

Voor buiten:

Met het uitgebreide assortiment dak- en gevelpanelen, zetwerk en bijbehorende accessoires van Hermes beschikt u als staalbouwbedrijf over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Met diverse materialen en een groot pakket coatings en kleuren kunt u eindeloos variëren en geeft u elk gebouw een geheel eigen gezicht. Op onze dak- en gevelpanelen, voorzien van hoogwaardige coatings, krijgt u 20 jaar garantie.

Voor binnen:

Onze zelf geproduceerde, CE gemarkeerde, sandwichpanelen zijn uitstekend geschikt voor het monteren van onder meer scheidingswanden, vlieringen en kantoorunits, Wij leveren ook de benodigde binnendeuren en ramen in allerlei varianten.
Kiest u voor de kernisolatie EPS, dan bent u voorzien van de beste overspanningssterkte. (link EPS)
Kiest u voor de kernisolatie mineraal wol (mineraalwol), dan kunt u rekenen op de gewenste brandwerendheid. (link MW)

Flexibele en snelle levering

Ons bedrijf is bescheiden van omvang en zit zodoende niet gevangen in het keurslijf van de massaproductie. Daardoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van staalbouwbedrijven. Wij zijn in staat om onze computergestuurde productielijn snel en adequaat om te zetten naar verschillende orders, hoe groot of klein die ook zijn. Daarom kunt u bij ons altijd terecht als u snel panelen nodig heeft. Ook produceren en/of leveren wij in uw opdracht relatief kleine orders, die wij meestal binnen enkele dagen kunnen leveren.

Deskundig en betrouwbaar advies

Hermes is sinds 1983 actief in de markt voor dak- en geveloplossingen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen en zijn we distributeur in Nederland van het volledige ISOPAN- en het ITALPANNELI assortiment. Onze jarenlange ervaring met zowel het ontwikkelen en leveren van producten en oplossingen als met het bouwen en onderhouden van relaties, is daarbij úw garantie voor een even gedegen als succesvolle samenwerking.

Service en kwaliteit

Onze kennis wenden we niet alleen aan om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren, maar ook om alle huidige toepassingen adequaat te ondersteunen. Wij staan altijd voor u klaar met heldere adviezen en berekeningen waar u op kunt bouwen. Wij streven voortdurend naar blijvende en vanzelfsprekende kwaliteit. Op onze site kunt u certificering van onze producten vinden.

Projecten

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This