Waarom Hermes?

Waarom panelen van Hermes?

Compleet pakket dak- en wandpanelen en dak- en wandbeplating

Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen, profielplaten, gordingen en zetwerk van Hermes beschikt u over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen. Met diverse materialen en een groot pakket coatings en kleuren kunt u eindeloos variëren en geeft u elk gebouw een geheel eigen gezicht.

Flexibele en snelle levering

Ons bedrijf is bescheiden van omvang en zit zodoende niet gevangen in het keurslijf van de massaproductie. Daardoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van de klant.Wij zijn in staat om onze computergestuurde productielijn snel en adequaat om te zetten naar verschillende orders, hoe groot of klein die ook zijn. Daarom kunt u bij ons altijd terecht als u snel panelen nodig heeft. Ook produceren en/of leveren wij in uw opdracht relatief kleine orders, die wij meestal binnen enkele dagen kunnen leveren.

Deskundig en betrouwbaar advies

Hermes is sinds 1983 actief in de markt voor dak- en geveloplossingen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen en zijn we distributeur van het volledige ISOPAN en ITALPANNELLI assortiment in Nederland. Onze jarenlange ervaring met zowel het ontwikkelen en leveren van producten en oplossingen als met het bouwen en onderhouden van relaties, is daarbij úw garantie voor een even gedegen als succesvolle samenwerking.

Service en kwaliteit

Onze kennis wenden we niet alleen aan om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren, maar ook om alle huidige toepassingen adequaat te ondersteunen. Wij staan altijd voor u klaar met heldere adviezen en berekeningen waar u op kunt bouwen. Wij streven voortdurend naar blijvende en vanzelfsprekende kwaliteit. Onze zelf geproduceerde sandwich panelen dragen de CE markering conform NEN EN 14509:2013. De prestatieverklaring (DoP) van alle types sandwichpaneel zijn bij ons opvraagbaar. Wij garanderen een continue kwaliteit door middel van een geïntegreerde kwaliteitstest in het productieproces.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This