Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wij zoeken samenwerkingspartners

Hermes Isolatiesysteembouw BV werkt samen met bedrijven en individuele adviseurs. Soms participeren we in projecten van anderen en soms is dat andersom. In de samenwerking zoeken wij steeds naar de beste meerwaarde voor de klant.

Zo zijn wij nu op zoek naar partijen die samen met ons willen samenwerking op het terrein van asbestsanering. Wij zoeken dus naar gecertificeerde asbestverwijderaars én montagebedijven om gezamenlijk de (regionale) markt te benaderen en asbestsaneringsprojecten uit te voeren.

Hermes produceert zelf unieke producten bestemd voor het ‘buiten leven’, met name voor in de tuin. Deze producten zijn bestemd voor de particuliere markt. Daarom zoeken wij resellers / dealers die in deze branche actief zijn en bereid zijn onze producten in hun assortiment op te nemen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Telefoon 0162 429 805 en vraag naar Eric Lotterjonk of stuur een mail naar eric@hermesisolatie.nl.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This