Over ons

Hermes Isolatie Systeembouw BV is in 1983 opgericht door de heer Kees Pruissen. Door de jaren heen is het bedrijf doorontwikkeld naar een onafhankelijke servicegerichte producent van EPS en Steenwol wandpanelen. We beschikken over een volautomatische productielijn en een grote voorraad waardoor snelle leveringen mogelijk zijn. In onze werkplaats kunnen we materialen op maat maken naar uw wensen.

Het bedrijf voert vanaf 2015 de handelsnaam Hermes Isolatiepanelen en is sindsdien ook groothandel in dak- en wandisolatiepanelen en dak- en wand beplating. Wij leveren het complete pakket voor de bekleding van uw gebouw: panelen, zetwerk, bevestigingsmiddelen, deuren en overige accessoires. Door onze jarenlange ervaring, krijgt u van ons gedegen advies. Niet gebonden aan vaste leveranciers, kunnen wij voor u de juiste materialen bepalen.

Hermes Projecten is de nieuwe loot aan de stam. Met onze eigen geproduceerde panelen monteren wij systeemwanden speciaal voor industriƫle doeleinden. Wij realiseren kleinschalige projecten voor complete oplossingen.

Neem contact met ons op

Bent u geĆÆnteresseerd in onze isolatiepanelen en wilt u meer informatie of prijzen neem dan contact met ons op.
Onze verkoopafdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This